torstai 29. elokuuta 2013

Pettymyksestä ihanaan lakkaukseen

Mikä siinä onkin, että kun oikein jotain odottaa ja saa vain vastaavan tuotteen/asian - pettyy aivan älyttömästi. Ja sen pettymyksen yli pääseminen on lähes mahdotonta.
Tällä kertaa kävi niin, että laita äiti asialle ja mene itse perässä.

Vanhempani olivat käymässä Tallinnassa ja FB:n Kynsikoristelu -ryhmän ansiosta tiesin laivalla olevan Essien lakoista ota 3 maksa 2 -tarjouksen. Pyysin tuomaan Blancin, sain Alluren. Pyysin Rock the boatin, sain Lilacismin. Pyysin jonkun ruskean, sain ruskean ja viininpunaisen välimaastoon sijoittuvan lakan (ei ollut jostain syystä nimeä). Ja tästä aiheutui aivan äärimmäinen pettymys! Etenkin tuo Allure - ei se ole Blanc. Äitini puolustustukseksi on sanottava, että laitoin sulkuihin valkoinen, toki maallikon silmään Allurekin on valkoinen...plaaah.


Tässä ne ei-niin-halutut lakat. :)
Onneksi sentään niissä on leveä suti, muutoin oisin saattanut ne myydä pois. Vaikka he hyvää hyvyyttään uhmasivat tax-freen sulkemisaikaa ostaakseen nuo pyytämäni lakat. (olen kiittämätön tytär :D)

Onneksi päätin kokeilla Lilacismia. Se on täydellisyyttä hipova lakka! <3
Aivan ihana vaalea, hieman siniseen taittava lila. Ja vaikka kyseessä on vaalea creme, se levittyy kauniisti, ei kupli, eikä aiheuta harmaita hiuksia!
Tämän lakkauksen väri on kyllä niin minua (ainakin tällä hetkellä ;)). Ihana, vaikka itse sanonkin. Ja oikeastaan puoli vahingossa syntynyt lakkaus.
taustaksi joutui koirani kun aurinko uhkaavasti alkoi katoamaan puiden taakse

Ehkä tämä tiettyihin väreihin mieltyminen tulee perintönä. Kuitenkin alunperin pyysin sinistä (laitoin, että jos ei löydy, niin saa vapaasti valita jonkun) ja ruskeaa lakkaa ja sain vaalean lilan. :)
Onneksi päätin lakata tuolla, täten pääsin yli tuosta materiaalisesta harmistuksestani. Ehkä jopa pystyn olemaan huomauttamatta asiasta äidilleni ja käyn hyödyntämässä Citymarketin tarjouksen "Essien lakat -20 %" ja ostan sen Blancin. :)


Käytetyt lakat:
Essie Lilacism
H&M Stay Golden (olisi ehkä pitänyt töpötellä sienellä, mutta siihen aikaan yöstä, en jaksanut nähdä vaivaa ja laitoin lakan omalla siveltimellä)

2 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä niin sinun oloiset kynnet!
  Hyvä, että annoit lakoille mahdollisuuden - ties miten nuo kaksi muutakin vielä yllättävät vaikka hyvässä väriyhdistelmässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin tästä lakkauksesta ihan superisti! Ja nää annoin olla koko viikon!! Yleensä alan nyppimään lakkauksia parin päivän jälkeen, joten näissä todella oli sitä 'jotain'. :)

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)