sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Minions :)

Kyllä, olen yli 30 v. eikä minulla ole lapsia, mutta olen tainnut katsoa kaikki Disneyn/Pixarin piirretyt (originaalina tietysti). Despicable Me:ssä eli Itse ilkimys -leffassa olleet Minionsit ovat vieneet sydämeni tällä hetkellä täysin. :D Soittoäänenikin on heidän laulua, että puhelimeni soi. :D Tekstiviestiäänikin olisi, jos vain äänen saisi Lumiassa itse valita.

Olin joskus tämän tutoriaalin nähnyt, mutta siskoni sen minulle linkattua - päätin kokeilla. Ehkä paras idea ei ollut kokeilla piirtämistä parin viinilasillisen jälkeen, mutta kyllä nuo nyt kelpaavat jopa töihin maanantaina.

Ranskiskärjet on vedetty ihan vapaalla kädellä, kuten näkyy. En kuitenkaan viitsinyt ranskistarroja kaivella tai alkaa niitä hipistelmään. Virheet kuitenkin erottuvat ainoastaan näissä kuvissa. Myöskään keltaisia viivoja en halunnut kärkiin Ruotsi-fibojen takia.

Lakkojen määrä näissä kynsissä oli kyllä mahtava. Aluslakaksi tällä kertaa pääsi Trindin nail repair. Mietin, että tipauttaisinko ohentajaa mukaan, se jättää jälkeensä kuplia/kraatereita. Ihme juttu. Seuraava kerros on Rimmelin French Manicure lakkaa.


Siniseksi väriksi valikoitui Ginan Deep Ocean, joka olikin aivan täydellinen valinta. Periaatteessa yksikin reilu kerros olisi riittänyt, mutta laitoin kaksi ohuempaa. Keltaisia ei minulla ole kuin 3, eikä mikään oikein hyvä (olen kohta siirtymässä nettishoppailemaan, joten taitaa "joutua" kotiuttamaan se OPIn I Just Can't Cope-acabanan). Aavistuksen kirkkaampi keltainen olisi pitänyt olla, mutta Dependin keltainen käyttäytyi kuitenkin mallikkaasti.

Dottingtoolia aka pilkkutikkua apuna käyttäen sain silmät tehtyä melko mallikkaasti. Mustat viivat olisi varmaan kannattanut tehdä siveltimellä mustalla lakalla. Tai sitten voisin tuohon nail artiinkin tipauttaa tipan ohenninta ja hieman saksilla trimmata tuo päätä. Kädet täristen sain kuitenkin ihan ok lopputuloksen. :) Tyytyväinen olen. Saa nähdä kirvoittaako työkavereissa kommentteja...

Mahtava lakkamäärä:
Trind Nail Repair (aluslakka)
Rimmel White Bright 436  (ranskislakka)
GinaTricot Deep ocean 150 x2 (sininen)
Depend 356 x2 (keltainen)
Mavala Liverpool (harmaa silmä)
Essie Blanc x2 (valkoinen)
Millenium (musta nail art)
inm OutTheDoor (pikakuivattaja)

6 kommenttia:

  1. Minionit on niin hauskoja ja söpöjä ^^ Ehkä munkin pitää sortua tekemään lähiaikoina tälläiset 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on :) Tuo oli aika helppo tehdä, kokonaisuus ei mee liian överiksi kun on vain yksi matkassa. :)

      Poista
  2. Ää ihan älyttömän suloiset!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joskus vois olla hauska tehdä erilaisia (eri ilmeillä) eri kynsiin.

      Poista
  3. *reps* Hei ihan huiput!!!
    Lukijat haluavat nähdä uusinnan ehdottomasti niillä eri ilmeillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Uusinta varmaan pitää ottaa ilman niitä viinilaseja.. ;)

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)