perjantai 18. huhtikuuta 2014

Aurinkoista pääsiäisen aikaa!

Pääsiäisen kunniaksi tottakai piti tehdä teemakynnet. Muistelin, että olin linkannut Pinterestiin pari kuvaa ja niitä lähdin kurkkimaan. Toinen kuva oli hieman liian vaativaa näpertämistä arki-iltaan, eikä muutenkaan sillä hetkellä sykähdyttänyt. Toinen kuva pienin muutoksin pääsi sitten toteutukseen.
Pilkutuksiin nappasin idean Sigin blogin pääsiäiskynsistä.

Nuo pupujussin korvat eivät ihan niin onnistuneet, mitä olisin halunnut. Oikean värisiä nail art lakkoja ei minulla ole, eikä oikein siveltimellä ja kynsilakalla onnistunut. Ehkä ne kuitenkin sellaisiksi tunnistaa? :) Keltainen BarryM ei värimaailmaltaan oikein kynsiin sovellu, mutta pitäähän pääsiäiskynsissä olla keltaista - eikö? Ja koska se on hiekkalakka, niin esittää tipua. :D
Lakka-armeija on kohtuullisen suuri tällaisissa koristelu/mix&match tyyppisissä lakkauksissa, luonnollisesti. Peukalossa Essie Mint Candy Apple (x 2), etusormessa ja nimettömässä Essie Blanc (x 2), keskisormessa IsaDora Bella Vita (x 2) ja pikkurillissä se BarryM Station Road (x 3, tarvitsee vain 2 peittääkseen, mutta laitoin ensin päällyslakkaa, mutta koristelujen yhteydessä halusinkin hiekkapinnan, joten siitä ylimääräinen kerros).

Koristelut nail art lakoilla ja pilkut ko. kynsien vastalakalla. Yllättävän tasaisen kokoisia pallukoita sain aikaiseksi, vaikka siitä on aikaa kun olen pilkkutikkuun tarttunut.

Tykkäsin/tykkään (ovat edelleen kynsillä) näistä kyllä paljon. Sain jopa yhdeltä mieheltäkin näistä kehuja. :)
Lakka-armeija:
OPI Nail envy (aluslakka)
Nail art lakkoja v.pun, vihreä ja kirkkaan pinkki
Essie Mint Candy Apple
IsaDora BellaVita
BarryM Station Road
Essie Blanc
GLISTEN&GLOW HK Girl Top Coat (pikakuivattaja)

3 kommenttia:

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)