torstai 26. helmikuuta 2015

Vuoden takaisia kynsiä uunista ulos...

Kynsinauhat ovat tällä hetkellä niin kammottavassa kunnossa ettei huvita edes kuvailla kynsiä, vaikka nytkin kivat lakkaukset kynsillä...Kevättä ja kesää odotellessa...

Tosin sen verran löytyy arkistosta valmiita lakkauksia, että mennään sitten näillä :)
Laitoin tähän samaan kolmet lakkaukset, tyhjenee tuo arkisto samalla vähän nopeampaan tahtiin...
Tässä vain joku random-lakkaus viime keväältä. Testauksessa kynsivinyylit, joita itseasiassa ei ole tullut juurikaan käytettyä viime aikoina. Olen liian laiska ja täten kynsille päätyy leimat. :D

Alla kynnet viime kevään aurinkoloman JÄLKEEN kuvatut kynnet! Miettikää, viikko aurinkoa, aurinkorasvaa ja merivettä! Tarkoituksella lyhensin kynnet ennen lomaa, jotta vahingoilta vältyttäisiin. Ja kärkikulumaakin näkyy, mutta todella vähän! Itsekin olen yllättynyt miten vähän lakkaus kärsi. Toki pidin lakkakerrokset minimissään.

Alla olevista kynsistä ei kovin hyviä kuvia ole ja toisaalta sydäntä särkee tuota mekkoa katsoa...Kuvassa juhlakynnet mekon kuosin mukaisesti. Kuvan mekko RIP. Rakas äitini "heitti" päälleni rosekuohuviiniä ja täten mekko on entinen. En sitä vielä roskiin heittänyt, mutta ei siitä valitettavasti enää pidettävää taida saada. Harmi, pidin mekosta aivan äärimmäisen paljon!
Tämä kuva nyt on niin sininen ettei mitään rajaa, mutta tuossa kynnet kokonaisuudessaan. Aivan älyttömästi en lakkauksesta pitänyt ja näin jälkikäteen en pidä myöskään tuosta kynsien pituudesta. Sinänsä olen todella yllättynyt, että minulla oli noin pitkät kynnet (etenkin etu- ja keskisormi liuskottuvat ahkerasti), mutta kyllä minulle taitaa sopia paremmin lyhemmät kynnet.

Lakkoja en tähän listaa, jos joku erityisesti kiinnostaa - kysy (saatan ehkä muistaa).

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka kauniita lakkauksia! <3 Tuo Aurinkoloman kestänyt lakkaus on kyllä todella ihana, oikein onnistunut ja hienostunut... Ja mahtavan hyvin se kesti! :)

    Tuo ekan lakkauksen etusormen tekstuuri kyllä kiinnostaisi jos satut vielä muistamaan mikä se on :) Aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos. Omaan silmään nuo ei enää näytä niin "hyviltä" nuo lakkaukset.. :)

    Tuo musta tekstuuri on Golden Rose Holiday nro. 60.
    Itseasiassa nyt kun kysyit, niin ensimmäisessä kuvassa onkin aurinkoloman tuliaislakkojen testaus. :D Toinen tekstuuri myös samaa GR Holiday sarjaa.

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)