torstai 17. joulukuuta 2015

Amatööri testaa, osa 2

Pyysin testiin Born Pretty Storelta leimausjuttuja, ja sieltä lähetettiin minulle 2 leimauslakkaa (keltainen ja hopea) ja laatta (BP-82) + jotain random tarroja/waterdecaleja (S_C040).
Teistailussa mukana saatu joulu/uusivuosilaatta sekä MoYou Londonin Pro collection XL-03. Leimasimena MoYou Londonin suorakulmioleimasin ja vertailulakkoina Depend 223 ja Konadin keltainen.

Hopeisena leimauslakkana olen käyttänyt Dependin 223:sta ja keltainenkin Konadin leimauslakka löytyy ennestään. Tästä johtuen sain kipinän tehdä taas pienoisen vertailun. Sissin kirjoittama mietintö lakoista herätti kuitenkin ajatuksen, että uskaltaako näitä käyttää? En ilman tuota Sissin postausta olisi ajatellut asiaa.. Mutta uskoisin kuitenkin, että näitä leimauslakkoja tulen käyttämään - ovathan ne aluslakan ja värilakan päällä.. Keltaisessa ei ollut niin voimakasta hajua kuin hopeassa, eikä sekään ollut niin voimakas kuin aiemmin testaamani vihreä.
Sissin postauksesta kannattaa kurkata swatchit muistakin BPS:n leimauslakoista valkoisen ja mustan lakan päällä.
Värieroa keltaisten kesken oli hieman, ja aivan aavistus myös hopeisten kesken, joka ei kyllä tässä kuvassa erotu. Ja pahoittelut, yllä olevassa kuvassa keltaiset lakat ovat toisinpäin kuin alla olevassa kuvassa.
Kamerasta johtuen, en valitettavasti saanut oikein parempaa kuvaa - etenkin hopeiset menivät sellaiseksi "hohdoksi", joten sen takia kuva näin tumma, enkä kokenut järkeväksi laittaa muista leimoista erillistä kuvaa. Tässä kuitenkin huomaa aavistuksen eroa lakkojen kesken. Järjestys on BPS, Konad, BPS, Depend. Molemmat BPS:n lakat kyllä leimaavat oikein kivasti.

Tässä alla vielä tikuilla BPS:n leimauslakoilla pari kuvaa. Tajusin liian myöhään testata myös keltaista - sen takia kuvat vähän miten sattuu. Mutta saadulta leimauslaataltakin kuviot nousivat moitteetta (minun näkökulmasta). Olen kyllä kuullut, että nuo BPS:n pyöreät laatat toimivat lähes poikkeuksetta, ilmeisesti neliskulmaisten laattojen kanssa on ollut ongelmia.
Kokeilin vielä huvikseni ikkunaa vasten ottaa kuvaa, ja siitä tulikin itseasiassa aika hyvä. Etenkin hopeisten lakkojen eron huomaa tässä, Depend on jonkin verran vaaleampi. (saat klikattua kuvan vielä suuremmaksi)
Uskoisin (Sissin mietinnät kuitenkin muistaen), että tulen vastaisuudessa tarttumaan BPS:n hopeiseen leimauslakkaan Dependin sijaan, ja keltaistenkin välillä oli sen verran värieroa, että ei tuo käyttämättä jää.

Lopuksi vielä muistutus...Aika kivasti Born Pretty Storessa aina on alennuksia, mutta normaalihintaisista tuotteista saat alennusta koodilla GMK31.
http://www.bornprettystore.com/


*En hyödy klikkailuista/ostoista*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)