sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ristiäiskynnet

Ystävämme pieni poika sai nimensä vuoden alussa kauniissa ja suuressa Helsingin tuomiokirkossa, jossa en itseasiassa ollutkaan koskaan sisällä käynyt.
Valitettavasti kuvat ehdin ottaa vasta parin Helsingissä vietetyn päivän jälkeen, ja luonnollisesti kynnet tein yömyöhään, tiedossahan oli herätys klo 05.00! Leimat ovat siihen hieman reikäsiä, mutta sen huomaa ainoastaan näissä lähikuvissa. :)


Kyseessä ollessa pojan, toki kynsille päätyi Zoyan Blu, joka minulla on mini-koossa. Hameeni oli helmenvaalea, jossa on mustia kuvioita, joten Zoyalle kaveriksi valitsin Golden Rosen Holiday 70 -hiekkalakan (joka pullossa näyttää valkoisemmalle, mitä kynsillä). Ajattelin mustan leimauksen olevan liian hallitseva/näkyvä, joten testasin Golden Rosen matte -lakan nro 11.
Tilasin BornPrettystorelta melkoisen kasan laattoja joulukuun alussa, ja tämän laatan tilasin oikeastaan juuri tämän kuvion takia. Pidän erityisesti tällaisista kiekuraisista kukkakuvioista. :) Eikä näitä tarvitse niinkään yrittää edes kohdistaa samalla tavalla - tai ainakaan minä en koe sitä tarpeelliseksi.
Hiekkalakan päällekin laitoin kerroksen päällyslakkaa, jottei se olisi repinyt sukkahousuja tms. Oli siinä kuitenkin sen verran rouheutta, jota pikkumiehen isovelikin sitten suurimman juhlahumun laannuttua innostui kokeilemaan. :)

Lakat:
Zoya Blu (mini)
Golden Rosen Holiday 70
Golden Rosen matte 11 (leimaus)
BP-17 (leimauslaatta)

1 kommentti:

  1. Voi että kuinka hurmaava lakkaus, hyvin sopii tilaisuuteenkin :) ♥

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)