perjantai 5. helmikuuta 2016

Arkistoista löydettyjä

Löysin jälleen arkistosta pari lakkausta. Huomaan sentään jotain parannusta nykyisen kuvausvalon, tai oikeastaan "lightboxin" suhteen. Tekisi kyllä mieli tehdä ranskiksia pitkästä aikaa...valitettavasti tämä talvi on taannut sen, että lyhyillä kynsillä mennään. Etenkin etu- ja keskisormi lohkeilee koko ajan, vaikka jopa yritän öljytä melkoisen säännöllisesti. Mutta ehkä pian pääsen ranskiksiakin tekemään.

Nämä lakkaukset ovat itseasiassa näiltä ajoilta, mutta jopa pari vuotta sitten! Muistan nimittäin tilaisuuden mihin nämä tein. :) Halusin jotain ihanaa, mutta yksinkertaista, joten käsi hakeutui OPI DS Extravaganzaa kohti. En kuitenkaan halunnut "tylsää" yksiväristä lakkausta, joten ranskista siis.

Kuten kuvastakin huomaa, niin keskisormen kynsi on aikalailla värjäytynyt. Edes kaikki alla olevat lakat eivät sitä peittäneet. Bufferia en omista (varmaan pitäisi hankkia). Sinänsä livenä tuo ei noin pahasti näkynyt, mutta näissä kuvissa korostuu.

Muutama päivä näillä kynsillä, joista yksi sisälsi promopisteen kasausta/purkua osoittautui lakkauksen turmioksi (vaikka kyseessä oli ulkona tehty työ, hanskat kädessä). Joten kevyen 12 tuntisen työpäivän päätteeksi lakat piti saada pois.

Myöhään illalla (ihan kuin kaikki lakkaukseni eivät olisi tehty nukkumaanmenoajan jo ohitettua) piti saada taas jotain helppoa ja nopeaa. No laatikosta käteen tarttui aEnglandin Sleeping Beauty. Aivan ihanan helppo ja kaunis lakka!

Onpas minulla ollut tuolloin pitkät kynnet..Vaikka tosiaan nämä on tehty maaliskuun alussa, jolloin pakkasta oli myös yli 10 astetta. Toki nykyisin viihdyn lyhyissä kynsissä - saan ne paremmin pidettyä muodossaan niin.. :)
Viikonloppuja!

2 kommenttia:

  1. Oi mitä nättimyksiä! Tuo A Enkku on kyllä ihan järjettömän kaunis, ehkä pakko saada itsellekin tuo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Tuo Sleeping beauty on kyllä ihana - tuo kuva ei tuo sille oikeutta, mutta sen olen unohtanut tekstistä, että tuossa on tosiaan vain YKSI kerros lakkaa, joten peittää ihan superisti! :)

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)