tiistai 10. toukokuuta 2016

Vinyylejä pitkästä aikaa

En oikein innostunut ajatuksesta yksivärisestä lakkauksesta ja eikä ajatus leimaamisestakaan kiinnostanut. Siirtokuvatkin olivat olleet juuri kynsillä, joten päätinpä pitkästä aikaa kaivella vinyylit esille! (pahoittelut omituisista kuvista, ei oikein pokkarikamera tykännyt väreistä vissiin...)
Lakkoja pyörittelin hetken käsissä, että mitäs laittaisi - valkoisen päätin kuitenkin pohjalle laittaa. Nappasin sitten OPIn Dutch 'ya just love OPI, jossa on pullossa kaunis shimmer, mutta joka ei valitettavasti kuvissa/luonnossa näy. Sen kaveriksi päätin valita myös OPIn Can't find my Czechbook. Eli tästä tuli sattumalta OPIn Euro Centrale -lakkaus. :)

Ihastuin todella tähän värimaailmaan! Jotenkin taas niin "minua". :)
Toki toteutuksen aloittaminen siinä vaiheessa kun pitäisi olla jo siirtymässä unten maille - ei ollut taas paras mahdollinen idea, mutta reiluun puoleen tuntiin onnistuin homman viimeistelmään. Vähän on havaittavissa lakkaa siellä, ja toista väriä täällä, eikä kulmat ole niin skarpit kuin toivoisi (kuvista puhumattakaan), muttei se onneksi näy kuin näissä kuvissa. Vaikkakin kun vinyylejä poistelin ja kiroilin, niin mietin ettei nämä paria päivää pidempään kynsillä ole, mutta kyllähän minä näissä viihdyin useamman päivän. :)

Lakat:
essence wild white way
OPI Dutch 'ya just love OPI (lila)
OPI Can't find my Czechbook (turkoosi)
vinyylit (valitettavasti en muista mistä tilattu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)