keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kesäisen yksinkertaista

Tämän postauksen kuvat on otettu kännykällä (Huawei P8 lite), koska testaan kelpuuttaisinko puhelinkuvat blogiin. Nyt tuntuu erityisen "vaikealta" saada kameran muistikortilta siirrettyä kuvat blogiin saakka. Vaikken itse olen enemmän perinteisen koneen käyttäjä kuin tabletti-tietokoneen, niin nyt tuntuu siltä, että parasta olisi kun saisi kuvat puhelimen kautta bloggeriin, ja se pienoinen kuvankäsittely mitä teen (rajaus jne.), hoituisi puhelimella. Järkkäriä en tosiaan omista, enkä koe, että toistaiseksi sellaista tarvitsisin (siis toki kaipaan, että kuvat olisivat parempia, mutta tätä pikkuista blogiani varten en sellaista tule hankkimaan, toinen lamppu saattaisi parantaa tilannetta - ainakin minulle riittävästi...).
Mutta siis, itse kynnet olivat jälleen erään arki-illan lakkaus. Pitkään katselin siirtokuviani, ja lopulta päädyin näihin (muistaakseni) BornPrettyStoresta ostamiini neonvärisiin decaleihin. Decalit olivat erillisiä kuvia, joten käytinkin vain pari per kynsi. Kuvat irtosivat taustapahvista todella nopeasti, mutta niin valitettavasti teki myös musta "rajausväri", joten jos näitä hankit - ja tulee itsekin muistaa ensi kerralla, leikata tuo musta raja pois. Mutta muutoin tosi kivat kuviot, ja kerrankin maineikkaasti käyttäytyvät decalit!

Aavistelin hieman etukäteen ettei kuviot välttämättä näy holoisen Nfu Oh:n päällä, mutta halusin jotain muuta kuin perus valkoisen lakan alle. Ja näille kaveriksi päätyi niiiiiin kaunis piCture pOlishin Salt water, jonka väri on kyllä nyt hieman pielessä näissä kuvissa...hmmm...
Tuo etusormen leima* oli ihan extempore kokeilu. Halusin pikaisesti testata BPS:ltä testiin saamaani leimasinta* - ja olin hyvin yllättynyt, että ensimmäinen kuvio nousi noin hyvin! Ennen kokeilua painelin leimasinta useamman kerran ns. pakkausteippiin. Teen vielä erillisen postauksen tuosta leimasimesta, mutta paljastettakoon ettei seuraava kuva meinannut nousta ollenkaan... :D Aloittelijan tuuria siis... ;) Veikkaan, että tuo leimasin on hyvin tarkka kuviosta, ja lakasta. Jos leimasimen ostoa mietit, ovat mm. Belegwen ja Charming Nails ovat tehneet omat arviointinsa ko. leimasimesta.
Pariin kuvaan sain jotenkin tuon reunuksen, en tiedä mitä tein :) Eli testasin tähän samalla, että jos muokkaisin kuvat myös puhelimella...Muutoin ihan ok, jonkin verran säädin värejä, se tulisi todennäköisesti unohtaa. Lisäksi näiden lisääminen tekstin sekaan ei ole kovinkaan kätevää - ainakaan Bloggerin sovelluksella...

Lakat:
piCture pOlish Salt water
Nfu OH 61
siirtokuvat BornPrettyStore
leimalaatta BornPrettyStore *saatu
leimalakka China Glaze Harmony
leimasin BornPrettyStore *saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)