torstai 19. syyskuuta 2013

To keep or not to keep...

...siinäpä kysymys!

Shakespearelainen kysymykseni juontaa juurensa sunnuntain mietintöihin (tai no, olen jo pidempään asiaa mietiskellyt, mutta...).
Tein sunnuntain ajanratoksi hieman tikkujen järjestelyjä. Laitoin käyttämättömät erikseen, samoin kuin otin erilleen sellaiset lakat, jotka haluan kokeilla ja kirjoittaa niistä kokemukset tänne (lähinnä OPIt, Essiet, ym). Lisäksi otin erilleen Lumenen, Mavalan, yms. lakat, jotka kokeilen ja tarvittaessa laitan kiertoon. Turhaan niitä säilyttelen, jos en niillä kuitenkaan aio lakata. Pitääkin muistaa kokeilla niiden soveltuvuutta myös vesimarmorointiin (etenkin jos ne muutoin eivät houkuttele lakkaamaan). Tähän liittyen mietin myös tämän postauksen essencen myyntiä. Ja nyt tätä kirjoittaessani mietin onko tämä dupe Isadoran Marzipan lakalle. (Piti tarkistaa, ei ole - Isadora on paljon raikkaamman värinen, vaikka kaunis on osaltaan myös tämä essence.)

Tarkoituksena tosiaan on luopua turhista dupeista. Niitä on tässä osto/harrastuksen alkuhuumassa tullut kerrytettyä.


Mutta itse otsikon innoittamaan lakkaan...Olin täysin vailla visiota, mitä laittaa kynsille. Otin kokeilemattomat lakkatikkuni esille ja annoin kämppiksen (lue avomies) valita. Vastahakoisesti valinnaksi osui essencen vihreä 150 upper green side. Ajattelin, että miksipä ei. Decalit päälle ja hyvä tulee.

Lopputulos nyt onneksi on hyvä ja kivannäköinen. Mutta kuinka tähän päästiin, onkin hieman hermoja raastava tarina.

En oikein saanut värejä säädettyä oikein, lakka on enemmän omenan vihreä ja decalien kukat violetit.

En tiedä johtuuko lakan huono levittävyys, tai lähinnä suuri kuplien määrä sinisestä shimmeristä, mitä lakkapullossa näkyy (kynsillä sitä ei näy). Siis se kuplien määrä oli jotain aivan järkyttävää!! Meinasin jo ensimmäisen kerroksen jälkeen laittaa kerroksen Secheä, jottei kuplia jäisi. Lakka toki peitti melkein jo ensimmäisen kerroksen jälkeen, mutta laitoin kuitenkin kaksi kerrosta. Ja äkkiä Secheä päälle kuplien tuhoamiseksi. :) Laitoin varmaan ihan liian paksuja kerroksia ja liekö auttaisi tippa ohentajaa (joka siis on vielä ostamatta...). Pitää varmaan tällä(kin) lakata vielä uudemman kerran ennen kuin luovuttaa.

Nappasin ennen koristeluja kuvan pelkästä lakasta pullon kera. Valaistuksena toimi pilvinen ilta-aurinko.

Tässä väri jo enemmän lähellä oikeaa.

Tekisi mieli jo poistaa tämä lakkaus, mutta decalit pelastavat tämän kynsilakanpoistoaineen kosketukselta toistaiseksi...

Lakkana haastava, mutta yllättävän kaunis (minähän en ole vihreän ystävä, vaan sinisen - sanoo ihminen, kelle on kertynyt tuplasti enemmän vihreitä kuin sinisiä..hmmm..) 150 upper green side.
Tätä kirjoittaessani lisäsin kerroksen China Glazen Fairy Dustia, joka kyllä saa minut pitämään tämän lakkauksen ehkä jopa ylihuomiseen. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)