tiistai 17. syyskuuta 2013

Valkeaa hiekkaa

Edellisen epäonnistuneen tuotoksen jälkeen halusin kynsille jotain helppoa ja kaunista. Kokeilematta oli essencen hiekkalakat ja niistä valitsin kynsille hempeän vaalean 163 hey, nude!:n. Kynsillä vain 2 kerrosta, täyteen peittävyyteen olisi vaatinut ainakin kolme kerrosta tai ehkä mielellään alle jokin vaalea lakka.

Toisaalta minua ei tässä vaaleassa lakassa haitannut yhtään, että vapaa raja näkyi läpi. Vähän kuin olisi ranskis. Kuvissa raja on vielä aavistuksen selvemmin nähtävissä, mitä se luonnossa oli.Kuva otettu illalla jo auringon kadotessa puiden taakse horisonttiin.Tämäkin kuva valitettavasti otettu illalla, viimeisten auringonsäteiden vielä paistaessa talon kulmalle. Aivan oikeuksiinsa ei lakka näissä kuvissa pääse - on siis kauniimpi luonnossa kivalla hiekkapinnalla.

Perjantai-iltana lakkauksen vielä tuunasin leimauksin. Ajattelin tämän kanssa käyvän jonkin pitsikuvion. Leimasinkin Pueenin laatasta ruusuisen pitsin kynsien kärkiin. Kynsistä tuli tosi kivat, mutta illalla en niistä kuvaa saanut ja päivä agilitykisoissa haihdutti kynsien kärjistä kuviot, joten en viitsinyt niitä sellaisina kuvata.Pitää joskus toistekin leimata hiekan päälle, "löllöstampperilla" se nimittäin onnistuu!


Valitettavasti tämän lakan ihanuutta hieman vähentää, että lakka oli tuskastuttavan hankalaa poistaa. Vastasi aikalailla perusglitteriä. Pitää muiden värien kanssa kokeilla foliotekniikkaa.
Toisaalta on tuo kyllä aika ihanan värinen! :) (eli ennen seuraavaa kertaa unohdan tuon poisto-ongelman ;))

Lakkana siis essence 163 hey, nude!

1 kommentti:

  1. Ihanan hempeät kynnet!
    Odottelen innolla kuvia leimatuista hiekkalakkakynsistä :), itsellä vielä täysin kokeilematta tuo.

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)