sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Sinivihreää liukua

Lakkaystäväni diilasi naapurikaupungin alekoreista pari lakkaa minulle.
Kyseessä OPIn Germany-kokoelman lakka Don't Talk Bach To Me ja Dutch 'Ya Just Love OPI Hollanti-kokoelmasta. Vaihtoehtoja oli lähes kaikki Saksa-kokoelman lakat, mutta sitten iski ihme nuukuus ja pyysin vain kaksi lakkaa itselleni.

OPI Don't Talk Bach To Me näytti swatcheissa kivalta vihertävän kellertävältä, erilaiselta. (Ai, että vieläkin kaivelee se Oktoberfest :D ja itseasiassa uusi lakka, joka kaivelee, kun en Sokoksen 3+1 päiviltä napannut mukaan on Don't Pretzel My Buttonsia. Luulis jo tähän ikään mennessä oppineen, että osta jos jotain mietit! Niitä ei enää ole kaupassa kun menet seuraavana päivänä! :))
Toinen oli ns. varma värivalinta eli violetti Dutch 'Ya Just Love OPI.

Tämä Bach on aika jännä väri - ihan en osaa sano pidänkö vai en. Siskoni tosin heti nähdessämme kiinnitti lakkaan huomiota, mikä ei tietenkään tullut yllätyksenä - onhan hän vihreän ystävä. Voi olla, että lahjoitan sen ko. kotiin (mutta toki ensin pitää lakata sillä vielä kerran). Toisaalta se on niin erilainen, että ehkä pidänkin sen itse. ;)
Ps. PolishAholicilta löytyy oikean värinen swatch - edelleenkään en ole saanut askarreltua sitä lightboxia... PolishAholic -blogi

Ihan kun en ollut "kotonani" tuossa värissä, tuunasin kynsiä hieman. Laitoin Dependin pientä vaaleanpunaista shimmeriä nro 190.
Nuo kylppärissä otetut kuvat ei tee oikeutta tuolle värille - tai millekään muullekaan. :D Mutta paremman puutteessa joudun noihin tyytymään.

No vielä innostuin kynsiä tuunailemaan ja kokeilin liukuväriä. Toisaalta oli hyvä valinta OPIn Austin-Tatious Turquoise, mutta toisaalta taas ei todellakaan. Ko. lakka on aika ohutta eli sitä todellakin saa kerrostaa, että saa tuon pullon väriset kynnet. Toisaalta liukuvärissä se saattoi olla hyväkin, kun sitä piti töpötellä monta kerrosta (täten tulee se liuku esille). Tämä väriyhdistelmä oli kyllä mielestäni oikein nappi. Tykkäsin kyllä tosi paljon!

Käytetyt lakat:
OPI Don't Talk Bach At Me
Depend 190
OPI Austin-Tatious Turquoise

1 kommentti:

  1. Tosi kivat kynnet! En olisi ekana kyllä uskaltautunut tuohon DTBTM:hin.. on se niin erikoinen väri.. mutta toimii - täytyy myöntää!

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)