keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Halloweeniksi mustaa kultaa

Vietän Halloweenin tänä(kin) vuonna työmatkalla Wienissä. tämä postaus on ajastettu - olen tämän ilmestyessä juurikin siellä Wienissä :)
Mietin, että millaiset kynnet voisin tehdä, että ne olisivat asialliset, mutta kuitenkin Halloweenin teemaan soveltuvat...

Oranssi Catrice Orange-Utan oli kokeilematta, joten sehän se sitten oli selkeä valinta. Mietin, että laittaisinko alle Essien Blancin ja kokeilin ensin yhteen kynteen valkoisen kanssa ja myös ilman. Erotatko missä kynnessä ei ole valkoista alla? On oranssi ehkä aavistuksen kirkkaampi valkoisen kanssa, mutta en välttämättä laita ensi kerralla.



Lakkasin hieman puolihuolimattomasti (silläkin aikaa minun olisi pitänyt tehdä ruokaa miehen seurana ja pakata reissua varten...mutta kyllähän nyt tärkeysjärjestys pitää muistaa.. :D). Sainkin kaikki lakat kuplimaan, yllättävän vähän kylläkin tuolla tyylillä. SecheVite on kyllä siitä ihana, että se tasoittaa lakan pinnan kauniisti. :) Tosin kun oikein tarkkaan katsoo, niin joko sain jotain töhnää kynsille tai sitten jotkut kuplat sieltä läpi paistavat... Nooh, kukaan niitä niin läheltä tuijottele.

Olisin halunnut tehdä kynsille pienet hämähäkinseitit, mutta eihän minulla tietenkään ollut niin ohutta sivellintä millä se olisi onnistunut... Tulipa mieleen, että pitäisikö sittenkin ostaa Effect Nail Design Kit. en hyödy linkistä millään tavoin Muutoin en noista lakoista perusta, mutta niissä oleva mikrokärki vaikuttaa äärimmäisen kätevältä...Sillä olisi saanut juuri niin pientä jälkeä kuin olisin kaivannut noita hämähäkinseittejä varten...

Aivan alkuperäinen ideani oli laittaa vinoranskis glitterillä - ja sehän sitten oli lopputulos. Kynsille siis pääsi GR Jolly Jewels 117 joka lentää kirppiskasaan. Töpöttelin meikkisienellä lakkaa kynsille ja se olikin ihan hyvä idea - täten kultaglitteriäkin pääsi kynsille.


Tämän muokkauksessa oikaisin oikein kunnolla - on siis automaatti muokkauksella terävöitetty. Pahoittelen...


Ehkä nämä kynnet eivät olleet sitä "ominta minua", mutta menettelee (eniten tökkii tuo Jolly Jewels).

Lakat
Catrice Orange-Utan
Golden Rose Jolly Jewels 117
mustat rajat tehty koristelakalla

2 kommenttia:

  1. Pikkurilliä ja keskisormea veikkaan Balnc-alustetuiksi :)
    Halloween-kynsiksi tunnistaa; onnistuttu on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osittain olet oikeassa, etusormi siis ainut missä ei valkoinen pohjalla. Sinänsä tosiaan ei eroa, laittaako valkoisen alle vai ei.
      Kiitos, "parastahan" oli ettei edes menty niihin Halloween bileisiin.. :D Ja ensimmäinen lohkeama lakkaukseen tuli vasta Wienin lentokentällä, kotimatkalla! :)

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)