sunnuntai 3. marraskuuta 2013

It's a baby boy!


Varsinaisesti otsikko ei liity millään tavalla mihinkään. :) Sentään tein lakkauksen Englannin Yrjön (tiedän, nimeä ei - onneksi - enää suomenneta) kastepäivänä ja lakkauksen väri toi mieleen ihan vauvansinisen, joten...

Tein taas hankintoja FB:n kirppiksellä ja ostin Essien Rock the Boatin sekä tyttövauvan värisen We're in it Togetherin. Jotenkin ne yhdessä toivat mieleen hempeät vauvavärit. :)

Pelkästä Rock the Boatista ei valitettavasti kuvaa ole, kun edelleen se lightbox odotuttaa tekijäänsä.. Toki eipä tuo glitter liikaa lakkaa peitä, joten eiköhän tuostakin selvän saa väristä. (tosin aavistuksen vaaleampi on luonnonvalossa, muttei kuitenkaan ole sellainen baby-blue väri)
Sentään sain kuvaan napattua pullossa näkyvät pikkuhileet. Jos olet muualla tästä arvosteluja lukenut, niin kynsille tuo kimallus ei tosiaan siirry.. :/ Onneksi tuo on kaunis väri yksinäänkin.



Hassua oli, ettei minusta tässä lakkauksessa ollut juurikaan mitään erikoista, niin sain kahdelta (ei lakkahörhöltä) ihmiseltä kehuja lakkauksesta. Toinen oli kampaajani, joka vaivihkaa kyseli, että kenellä olen kynnet käynyt laitattamassa. En siinä tilanteessa tajunnut, mutta olipa kiva kohteliaisuus. Toki vaatimattoman suomalaisesti tokaisin vain, että höpsis, nämä töpöt mitkään rakennekynnet ole...

Tällainen pastelli-glitterhässäkkä vois olla "se" minun tyylinen lakkaus, jos joku tietty pitäisi valita. Tykkäsin kyllä kovin! Taisin viihtyä näissä kynsissä jopa viikon verran.

Taisin tämänkin saada pienimuotoisesti kuplimaan, mutta lakkauksessa vain 2 kerrosta ja Seche tasoitti. :) Glitterit töpöttelin meikkisienen avulla.


Lakat:
Essie Rock the Boat
essence glorious aquarius

2 kommenttia:

  1. Nämä on herkut!!! <3
    Tuo Aquarius on kyllä tautisen kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos. <3 Tuo kyllä käy varmaan minkä värisen lakan kanssa tahansa...

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)