perjantai 6. joulukuuta 2013

Kimaltavaa itsenäisyyspäivää!

Ajatuksia itsenäisyyspäivän kynsiksi ei ollut, mutta sitten sain kutsun ihanaiselta lakkahuuruiselta ystävältäni. <3

Kata aka Kynnenviilaaja sai IsaDoralta testattavaksi uutuuksia ja minä pääsin niistä osingoille. :) Katalla on tällä hetkellä kynsillä kestolakat, joten hän tarvitsi kynnet lakkoja testaamaan. Ja minähän suostuin! (Ihan kuin joku olisi tuollaisesta tarjouksesta kieltäytynyt :D)

Täten ratkesi myös itsenäisyyspäivälakkaus "ongelmani".


Testattavana olivat IsaDoran uutuudet Holographic Nails lakat ja Peel Off -aluslakka.

Vaikka olin lukenut parista blogista hyviä kokemuksia peel off -lakasta, niin olin kyllä hieman skeptinen...Minulla on essencen vastaava lakka ja kerran sitä kokeilleena, en vakuuttunut. silloin ilmeisesti laitoin vahingossa aluslakan peel off:n alle...

Päätimme ensin kokeilla kauniin joulun punaisen Rocky Rubyn, jotta voisin jättää kynsilleni sinisen Funky Sapphiren ja hopeisen Silver Blingin yhdistelmän.

Ohjeen mukaan laitoin peel off- lakkaa 2 kerrosta, odotimme lakan kuivumista ja sitten värilakkaa 3 kerrosta. Päätimme vielä toiseen käteen kokeilla kahden värillisen lakan topperina Rocky Rubya. Toimi erinomaisesti! Itse ehkä ennemmin laittaisin Holographic lakat toppereiksi - toisaalta sininen Sapphire oli aivan ihanan bling kerrostettuna itsellään... nam :)

Kuvien oton jälkeen aloin varovasti kokeilla, että mites lakka irtoaa...MAHTAVAA!!! Lakkaus irtosi kynneltä yhtenä, geelimäisenä kappaleena. Erinomaista! Lakka siis tekee mitä lupaa.

 Mutta...aina pitää olla jokin mutta. Lakka irtoaa jopa turhankin helposti. 

Sinihopealakkaukseen, jonka jätin kynsille, laitoin kerroksen OPIn päällyslakkaa. Silti aamulla oikean käden etusormen lakkaus lähti liikkumaan. Laitoin uuden kerroksen päällyslakkaa ja yritin "sinetöidä" lakkauksen joka puolelta. Työpäivän lakkaukset selvisivät, mutta kauppareissun jälkeen kotiutuneena, huomasin ko. etusormen lakkauksen jonnekin kadonneen. Samoin vasemman käden keskisormen. Saattoi olla, etten malttanut odottaa peel off -lakan totaalista kuivumista tai kynnen pinnalle oli jäänyt kosteutta. Olen kuitenkin muutamilta kuullut kokemuksia, jossa lakat ovat kestäneet pitkäänkin kynsillä.

yhdistin nämä samaan kuvaa, ettei tämä postaus huku kuviin, vasemmalla hopeinen Silver Bling ja oikealla punainen Rocky Ruby (kaikki värit kerrostettu itsellään = 3 kerrosta)

Testauksen (ja niiden lakkojen poistumisen) vuoksi päätin testata essencen peel off -lakkaa Golden Rosen Jolly Jewels lakan nro 112 kanssa. Hieman tiukemmassa tuntuu essencen lakka olevan, eikä myöskään lähtenyt aivan yhtä kauniisti pois verrattuna IsaDoraan.

Peel off -lakka tosiaan toimii, mutta ehkä turhankin tehokkaasti...Kuitenkin jos sinulla ei ole minkäänlaista peel off -lakkaa, suosittelen! Huomattavasti miellyttävämpää on glittereiden poisto kuin kynsilakanpoistoaineella. Itsekin varmaan nappaan lakan matkaani sellaisen kaupassa nähdessäni. Koska en juurikaan käytä glitter-lakkoja, poistamisen tuskan vuoksi...

Tällä kertaa käytetyt lakat kuvana. :) Kuvista kiitos Katalle! <3
Näistä lakoista sininen oli ehdoton suosikkini! Tosin värinä sininen on muutenkin mieluisempi kuin esim. punainen... Hopea toi mieleen IsaDoran hiekkalakan Diamond Crushin, joka minulla on, joten ehkä sen takia se ei niin sytyttänyt.
IsaDora Silver Bling, Funky Sapphire, Rocky Ruby ja peel off -lakka

3 kommenttia:

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)