perjantai 20. joulukuuta 2013

Pikkujoulut nro 2

Vielä ennen joulua ehtii esitellä pikkujoulujen nro 2 kynnet. Tässä postauksessa on niin paljon kuvia, että pyrin pitämään höpöttelyt minimissä (hah - ihan kuin sellaisessa onnistuisin :D).

Nämä pikkujoulut olivat enemmän perinteiset ruuan ja teatterin höystämänä, joten kynnetkin ajattelin tehdä sen mukaisesti. Adeninan blogista taisin ensimmäisenä bongata tuon teippikuusen ohjeen. Se näytti niin kivalta, kohtuu helposti tehtynä, joten halusin kokeilla.

Sitten halusin karkkikeppejä kynsille, mitä kaikilla muillakin on joulun alla ollut. :)
En kyllä toista kertaa tee tuollaisia teippauksia joka kynnelle - aivan järkyttävä työ!


Nimettömän kuusi on tehty essencen "hiekkalakalla" (jonka tasoitin päällyslakalla) me & my lover (156) ja kultainen Iconin Magic Fool's Gold lisäksi päällä on Mavalan Sparkling Goldia (joka näkyi harmittavan vähän).


Halusin kokeilla/laittaa kynsille Gina Tricotin Alexis ja valkoisena luonnollisesti Essien Blanc. Ei GT aivan karkkikepin punainen ollut...  Mutta tykkään erityisesti noista GT pohjalla ja Blanc päällä. Ehkä mieleen tulee enemmänkin lahjanaru, mutta väliäkö tuolla. :)

Sinänsä oli kivaa kun sain kehuja kynsistä aivan tuntemattomalta vaatekaupan myyjältä maksutilanteessa. Menin aivan hämilleni (ylläri) ja liekö edes kiitosta mumisin, pikkujouluista höpötin. :) Toki karkkikeppi ja kuusi viritelmät olivat ns. näyttävät verrattuna vaikka peruspunaiseen, joten liekö se pisti hänellä silmään. Jos muistan oikein, niin jotain pirtsakoista kynsistä mainitsi.

Tässä vielä lakkauksessa käytetyt lakat - aikamoinen arsenaali! :) Ja tosiaan nimettömään alle laitoin testinä essencen peel off -lakan.

Lakkauksesta on hetki ja nyt mietin, että miksi tuo CC mini Berry and Bright on kuvassa. :D Se olisi värinsä puolesta käynyt paremmin karkkikeppeihin, mutta en halunnut samaa lakkaa kuin toisissa pikkujoulukynsissä, joten valitsin GT:n. Liekö epähuomiossa tuli kuvaan mukaan kun oli pöydällä. Nooh, aina sattuu kun lakataan. :D (Vai meinasinkohan leimata sillä, mutta pigmentti ei ihan riittänyt...?)

En millään raaskinut tuota kaunista kuusta poistaa, mutta en oikein tykännyt noista "karkkikepeistä", niin halusin kokeilla toisenlaista jouluista lakkausta.


Tiesin tuon tummemman vihreän China Glazen Emerald Fitzgeraldin olevan hyvä joulun vihreä lakka, mutta käyttämättömissä oli myös Color Clubin Rebel Debutante (aivan kammottava lakka!!).

Peukalosta näkee, että CC kuivaa mataksi ja tosiaan raidottuu aivan kammottavasti! (Tuossa ylimääräisenä ryttynä on koiran tekemä lovi, mutten alkanut tekemään alusta sen takia. Ei siis meinannut kuivaa ollenkaan...) Todella varovasti tehty lakkaus varmasti auttaisi raidoittumiseen. Ja tosiaan noita raitoja ei edes saa piiloon toisella kerroksella, kuten yleensä muiden vastaavasti käyttäytyvien lakkojen kanssa. Mietin tämän lahjoittamista siskolleni, hän pitää juuri tämän värisistä lakoista, mutta toisaalta miksi rankaisisin häntä näin kammottavalla lakalla? :D

Vihreitä kynsillä kaksi kerrosta, koska aikomuksena oli leimata päälle. Alla kuva lähes täydellisesti onnistuneesta leimasta. 


Tässä vielä koko lakkaus. Nimettömään halusin testata yksinkertaisempaa leimaa Dependin hopealla (223). (Ja pitihän se karkkikeppi rekvisiitaksi ottaa, kun kaikilla muillakin... :))

Olipas superpostaus, liekö jaksoit edes rullailla näin pitkälle. Halusin nämä kuitenkin samaan postaukseen, koska en myöskään tuosta vihreästä versiosta pitänyt juurikaan. :/ Paitsi tuo pikkurilli oli kiva. :)

Tuo essencen peel off toimi kyllä kuten pitikin. Sain lakkauksen kokonaisena pois, ilman kummempia rapsutuksia. Hieman paksumpi kerros kyllä lakkaa saisi alla olla. Tulen käyttämään uudelleenkin!

Lakat vielä listattuna:
essence me & my lover (156)
Icon Magic Fool's Gold
Mavala Sparkling Gold
Essie Blanc
Gina Tricot Alexis

China Glaze Emerald Fitzgerald
Color Club Rebel Debutante
(leimauksessa Depend hopea 223 ja Konadin punainen ja leimauslaattoina Pueen)

4 kommenttia:

  1. Kivat kynnet! Tuo joulukuusi on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos. :) Tuo kuusi tosiaan oli itsestänikin se kivoin juttu.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Mie en vaan oo vihreiden ystävä (ainakaan tuollaisten metsänvihreiden...).

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)