lauantai 1. helmikuuta 2014

Wannabe lumihiutaleita

Tällä hetkellä tulee lunta taivaan täydeltä, joten nämä wannabe lumihiutaleet sopivat tunnelmaan.
Lähtökohdat lakkaukselle eivät olleet parhaat mahdolliset...ihmeellisesti kunnialla selvittiin. Tulin kotiin työreissulta melko myöhään illalla, mutta halusin vaihtaa kuluneen lakkauksen uuteen.

Lakaksi valitsin työreissulta nappaamani Gina Tricotin candy mint (125). Melko kauniisti lakka käyttäytyi, mutta ehkä olisi siinä tilanteessa voinut valita jonkin todella vaivattomasti lakattavan lakan. Kaveriksi pääsi Isadoran Turquoise Chrush.

kuvassa on kyllä värit niin päin sitä itseään, ei oikein vielä luonnistu tuo manuaalikuvaus ja yritä olla välittämättä lohkeilleista lakoista...

Päivän menin ihan pelkillä lakoilla (jonka aikana lohkeamat tulivatkin) ja sitten iski kiinnostus leimailla. Olin yllättynyt miten hyvin sain kuvion leimattua. Toki eihän nuo täydelliset ole, mutta viivojen ohuudesta johtuen olin todella positiivisesti yllättynyt.

Halusin jotain mikä muistuttaisi lumihiutaleita ja tämän lähemmäs en laatoillani päässyt. Mutta onhan ne sinnepäin. :)


Yritän tosiaan puolimanuaalisella nykyisin kuvailla ja vahingossa sain aikaiseksi kuvan, jossa laatan kuvio näkyy erinomaisesti. :D


Yritin peukaloa ja nimetöntäkin leimata, mutta Dependin hopea (223) ei erottunut tarpeeksi. En kuitenkaan halunnut millään mustalla leimata. Mutta luonnossa ne hieman erottuivat, ihan kuin olisi lunta kynnellä. :)
Sovitaan, että tämä ylivalottunut kuva on tehty tarkoituksella.. :/
Lakat:
OPI Nail Envy
Gina Tricot Candy Mint (125)
Isadora Turquoise Crush
China Glaze Adore (leimauslakka)
Laatta Pueen 36

12 kommenttia:

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)