sunnuntai 20. syyskuuta 2015

BornPrettyStoren siirtokuvat testissä

Jos luet blogiani nettiselaimen kautta, niin olet ehkä bongannut yhteistyökuvan Bornprettystoren kanssa. Vaikka tiedän (lähes) kaikkien bloggareiden tekevän heidän kanssaan yhteistyötä - en voinut vastustaa kiusausta ottaa ihka ensimmäinen yhteistyökumppani (todennäköisesti myös se ainut).

Sainkin valita heiltä testattavaksi pari tuotetta. Harmikseni en käynyt sivuja kunnolla läpi, vaan laitoin linkit tuotteisiin, jotka sattuivat ensimmäisenä kohdalle ja tavallaan annoin heidän valita minulle tuotteet (pyysin decaleja, leimauslakkaa ja leimasinta). Sainkin sitten juuri kyseiset tuotteet... Noh, oppia ikä kaikki ;)

Nämä siirtokuvat eli waterdecalit kyllä halusinkin - tuo on niin kaunis tuo turkoosi kuva. En tosin älynnyt, että ovat tuollaisia koko kynnen kuvia, mutta eipä tuo haitannut.

Arkissa oli kuvia kahdenlaisia, molemmissa kirkas pohja.Olin nähnyt kuvia valkean lakan päällä ja halusin tehdä jotain erilaista. Alla olevia kukkia kokeilin ennen turkooseja. Tarkoitus oli laittaa kukat punaisen essencen päälle, mutta eihän ne olisi mihinkään näkyneet, joten laitoinkin sinisen Kikon päälle. Ja itseasiassa tykkäsin niistä noin. :)
(Huomaa, että kuvat on otettu eri olosuhteissa...Mikä suunnattomasti minua myös ärsyttää..mietin panostaisinko sen verran, että ostaisin toisen lampun..Minua todella ärsyttää näiden kuvieni laatu - tuskin lightbox(kaan) auttaa, vaikka sellaisen ajattelin askarrella.)
Itse siirtokuvista sen verran, että ovat tosiaan koko kynnen kokoisia, mutta molempiin lakkauksiin leikkasin kuvista pienemmät palat. Siirtokuvat ovat aika paksua muovia ja takapahvista irtoaminen kestää mielestäni aika kauan. Suurempi haaste mielestäni oli kuvan liikkuminen kynnellä todella kauan! Toisaalta onpahan aikaa saada kuva oikeaan kohtaan kynnellä. ;) (mutta oikeasti aika ärsyttävää) Muovin paksuuden vuoksi kuvioon syntyi hieman ryppyjä, etenkin minun todella kaartuvilla kynsillä, mutta pikakuivattaja auttoi siihen.
Siltikin onhan tuo turkoosikukka kaunis valkoisen lakan päällä! :)

Lakkoina:
DanceLegend Sahara Saint-Tropez (vihreä hiekkalakka, jonka sain pilattua päällyslakalla :D)
GinaTricot white (valkoinen)
Kiko 525 (sininen)
essence 107 naughty and pink! (pinkki)
siirtokuvat BornPrettyStore *saatuLinkit ovat todellakin vain tuotteiden löytämisen helpottamista varten. Alennusta saat 10 % koodilla GMK31. Ja alennuskoodin käytöstä en hyödy mitenkään - te hyödytte jos koodia käytetään 10 kertaa, sponsoroi BPS blogini lukijoille arvonnan. :)

2 kommenttia:

 1. Nätit siirtokuvat ja ihanat värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi turkoosit kukat on kyllä kivat, etenkin valkean päällä. Toi vihree nyt ei oikein sovi, mutta oli pakko testata uutuutta. ;)
   Noi siirtokuvat on näköjään nyt alessa, jos kiinnostaa kokeilla.

   Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)