tiistai 22. syyskuuta 2015

Kahden päivän rantaloma

Kävin äitini kanssa kuukausi sitten Madridissa ja Valenciassa (isäni käski viedä äidin lomalle, joten pakkohan se oli totella ;)). Madrid oli tosiaan pääkohde, mutta puolivahingossa saimme selville, että Valenciaan, meren rannalle pääsee parissa tunnissa supernopealla junalla. Kävimme siis yhden yön olemassa Valenciassa, joten bikinit mukaan ja mereen uimaan! :)

En ottanut lomalle ollenkaan kameraa mukaan, päätin pärjätä puhelimella. Tässä siis lomakynteni puhelimella tallennettu. Piti tehdä lakkaus, joka kestää siistinä viisi päivää, ja holoja toki, koska aurinko! :)
Kunnollista kuvaa ei lakkauksesta ole, koska en ennen lähtöä ehtinyt ottaa, ja tullessa lakkaus oli jo sen verran lohkeillut...
Kynsissä (vasemmalta oikealle) aEngland Fonteyn, jonka päällä leima Konad Hepburn bluella, piCture pOlish Cyan, OPI DS Lapis (päällyslakalla, ilman sitä on matta), aEngland, PP.
Tässä vielä varpaani, toivottavasti et traumatisoitunut :D (kaikki eivät halua varpaita katsella..). Varpaissa ihana China Glazen That's shore bright (matta, mutta tässä pikakuivattajan kera) ja pottuvarpaissa leimat Dependin hopealla (223). Tuo lakkaus on tarkoitus tehdä sormiin piakkoin, tykkään ihan todella paljon tuosta väriyhdistelmästä!

Ja loppuun vielä kevennys kotimatkalta Madridin lentokentältä. Ehkä en osaa lausua aakkosia oikein, nimittäin jouduin nimeni tavaamaan ;)
Tuo mangosmoothie oli kyllä aivan törkeän hyvää!! Hieman tosiaan kynsissä näkyy kulumista etenkin keskisormessa. Oikean käden etusormi lohkeili pahiten (siinä on liuskottumista, joten ei oikein lakat kunnolla kestä).

Lomalla riitti lämpöä, ja etenkin Valenciaan tykästyin! Suosittelen!

Lakkoina siis:
Picture Polish Cyan
aEngland Fonteyn (jonka päällä leima Konad Hepburn bluella)
OPI DS Lapis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)