tiistai 24. joulukuuta 2013

Kultaista joulua

Tämän lakkauksen myötä toivotan rauhaisaa joulua!

Katselin yhtenä iltana swatch-tikkujani ja pohdin mitä laittaisin jouluksi kynsille. Todennäköisesti lakkauksen tulisi kestää sunnuntaihin saakka..hmmm...
Jostain syystä en ole oikein punaisten, tai lähinnä joulunpunaisten lakkojen ystävä. Ja niitä kahta, mitkä minulla on, olen juuri pikkujoululakkauksissa käyttänyt.



Lueskelin blogeja läpi ja näin Papulla (Jos edes kynnet -blogi) ihanat kultaiset kynnet. Täten päätin tehdä itsekin jouluksi valko-kultaisen lakkauksen, niiden punaisten lakkojen (ja ideoiden) puuttuessa.

Tätä lakkausta tehdessäni tuntui kaikki olevan minua vastaan! Vaikka ajattelin lakkauksen myötä pääseväni vihdoin joulufiilikseen. Otin mukillisen glögiä viereen ja laitoin kynttilän palamaan...Ja fiilis alkoi löytyä...kunnes...

Aiemmin olen mm. pärjännyt kahdella kerroksella Essien Blancin kanssa. Nyt laitoin kolme tai jopa pariin neljä!! Osittain johtuen, että ruttasin lakat jossain vaiheessa milloin mihinkin. :D Heitin pari lakkaa lattiallekin, jne. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, sain lakkauksesta oikein onnistuneen näköisen ja mieleisen.


Ihan en ole varma, käykö etusormen Isadoran Diamond Crush lakkaukseen, mutta tällä mennään. Papulla oli lakkauksessaan leima, mutta itseäni ei leimaaminen huvittanut - ja edelleen kultainen leimauslakka on vasta ostoslistalla.


Toivon joulurauhan löytyvän jouluruokien parissa! Oikein rauhaisaa joulua!

Tässä vielä käytetyt lakat:
Essie Blanc (valkoinen)
H&M Stay Golden (kultaglitter)
Isadora Diamond Crush (hopea tekstuuri)
Tiia Vanhatapio Fool's Gold (kultainen lakka Mavalan alla)
Mavala Sparkling Gold (kultainen nimettömässä)
Strassit eBay

4 kommenttia:

  1. Kauniit! Kiva jos annoin idean :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tuo kultaisen ja valkoisen yhdistelmä kyllä iskee. Todennäköisesti jotain tällaista teen myös uudeksi vuodeksi, mutta hopeista. :)

      Poista
  2. Hyvää Joulun aikaa Kirsi! <3
    Kaunokaiset joulukynnet sinulla :)

    VastaaPoista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)