keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hopeista uutta vuotta!

Erinomaista tätä vuotta!
 Kuvituksena paikallinen erikoisuus, Kontiomehun Lehtikuohu - kupliva herukanlehtijuoma
Pyrkimyksenä oli postata nämä kynnet aattona, mutta siivoaminen ja vieraiden kestitys eivät jättäneet aikaa kuvauksille. Hyvä näin, oli ihanaa kun oli kavereita käymässä. Ja oikeastaan kaikki kenen eniten halusin tulevan - tulivat! <3

Alkuperäinen idea oli tehdä samanlaiset kynnet kuin jouluna, mutta korvata kulta hopealla. En sitten kuitenkaan halunnut tehdä taas valkoisia kynsiä, joten joku väri oli keksittävä tilalle.
Pari iltaa jo pyörittelin tikkuja edestakaisin ja sommittelin eri vaihtoehtoja. Loppujen lopuksi valitsin Tallinnasta ostamani OPIn DS Extravagance.
Lakan saisi varmasti lakattua siten, että yksi kerros riittäisi. Laitoin kuitenkin suurimpaan osaan kynsistä kaksi, kun sain lakan hieman kaljuuntumaan korjaavilla vedoilla. Jostain muistan lukeneeni, että lakka olisi pienoinen pettymys värinsä puolesta. Eikä sinänsä väri ehkä olekaan mitenkään erikoinen, mutta tykkään! Ja varmasti kesällä pääsee ihan eri tavalla oikeuksiinsa!

Ostin DS:n Tallinnasta oikeastaan ihan vain DS-statuksen vuoksi. Okei, ei tuo värikään nyt kovin kamala ole... :)
Muutoin skittlette (kaipa tämä on "sääntöjenmukainen") noudattaa samaa kaavaa joulukynsien kanssa. Nimettömässä sama Isadoran Diamond Crush parilla strassilla höystettynä. Keskisormen leima Dependin hopealla (223) Pueen laatasta 39. Ja muissa sormissa kaivattu Essien Set in Stones -lakka. Hopeisia glittereitä ei todellakaan tarvinnut kalastella, peukaloon jopa tuli liikaa kun töpöttelin sienellä.
 
Ehkä ei niin ihana lakkaus kuin vaikkapa jouluinen valko-kultayhdistelmä, mutta kyllähän tuo vuosi vaihtui.
Tuokoon tämä vuosi tullessaan uusia lakkoja, lakkauksia sekä muita lakanhuuruisia asioita. :)

Lakat:
OPI DS Extravagance
Essie Set In Stones
Isadora Diamond Crush
Depend 223 (leimauslakka)

Pakko vielä tähän laittaa kuva Tallinnasta DS:n kaveriksi matkaan tarttuneesta Zoya Pixie dust Tomokosta! Aivan ihanaa kimallusta! :)

4 kommenttia:

  1. Olen kyllä aidosti kade sun tuliaisista!! :D

    Ihanan juhlavat kynnet =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Olin varsin tyytyväinen tuliaisiin, vaikken muuta saanut ostettuakaan. :) "Onneksi" iskee ihme piheys hyllyjen äärellä, muutenhan oisin ostanut Zoyan hyllyn tyhjäksi. :D

      Poista
  2. Ihana lakkaus murunen <3, erityisesti tykkään 2. ja 3. kuvista, en osaa määritellä tarkemmin että miksi. Kakkosessa sun kynnet näyttää tosi pitkiltä.

    Hyvää lakkahuuruista Uutta Vuotta Kirsi!! Kiitos herkullisesta kestityksestä, syykin oli mitä parhain tulla visiteeraamaan :)

    Kaisa, arvaa vaan keneltä ne mun Tallinnan tuliaiset FB:ssä olivat... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minuu ehkä jopa häiritsi miten pitkältä toi nimetön ja pikkurilli näyttää. Niissä on kuitenkin vapaata kasvua lähes saman verran kuin muissakin...Kuvakulma varmaan sattu "imartelevaksi" kun kikkailin lampun kanssa (en oo vielä löytänyt sitä ihanteellista asetelmaa).
      Ois kyllä ollu tosi ankee uus vuos, jos en ois innostunut kahvittelemaan.

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)