maanantai 6. tammikuuta 2014

Yritys hyvä 8

...niin, ei 10.

Ihastuin niin paljon tähän lakkaukseeni, että halusin kokeilla jotain vastaavaa. :)

Ei nyt ihan onnistunut kuten ensikertalaisella, mutta kaipa se siitä. Vähän liian erilaiset on kynnet miun makuun, mutta ehkä se onkin mikä tökkii - nämä eivät ole pastellisävyillä toteutetut. ;)
Lakkaus tosiaan lähti Essien Miss Fancy Pants -lakasta ja luonnollisesti miun tämän hetkisestä lakkausidolista (Kynnet iskussaan -blogi).
Laitoin peukaloon, etusormeen ja pikkurilliin kaksi kerrosta Essietä. Kaksi kerrosta ihan vain siksi etten voinut uskoa, että lakka peitti yhdellä. :D Olin joskus ko. lakalla lakannut ja muistelin, että se kupli sekä muutenkin oli todella jankkia (olen ostanut lakan käytettynä). Mutta lakka ei kuplinut lähes ollenkaan ja muutenkin levittyi todella kauniisti!! Ehkä todella lakkaajassa on se vika - siis jos tietyt lakat kuplivat, tms. Ihana harmaan ruskea lakka siis kokoelmassa, jes.
Sitten aloitin muiden lakkojen mietinnän. IsaDoran Belle Vita (kuulemma semidupe OPI You're Such A Budapestille) oli kokeilematta, joten se laatikosta esille. Sitten pohdin kahden OPIn välillä Mauve-lous Memories ja Windy City Pretty. Valitsin ensimmäisen paremmin kahteen muuhun sävyyn käypänä.
Lakkauksen toteutin ennen joulua, joten lähestyvän joulun kunniaksi Mauve-lous Memories sai seurakseen 3 vihreää strassia. Belle Vita puolestaan leiman aEnglandilla (Sleeping Beauty). Sain jopa leiman lähes täydellisesti onnistumaan!
Etusormi oli tarkoitus "jättää rauhaan", mutta edelliseltä kerralta oli tainnut Secheen jäädä glitterhippuja ja niitä sitten oli etusormessa...Ensin laitoin essencen cool breeze (16) lakkaa, mutta en tykännyt siitä yhtään, joten seuraava yritys essencen only purple mattersilla (17).

Tosiaan ehkä turhan erilaiset kynnet keskenään, mutta näillä kuitenkin muutama päivä mentiin.
Lakat:
aluslakkana OPI Nail Envy x2
Essie Miss Fancy Pants (harmaanruskea)
OPI Mauve-lous Memories (punainen)
IsaDora Belle Vita (lila)
Nimettömän leima aEngland Sleeping Beauty
Etusormen glitter essence only purple matters (17) 

5 kommenttia:

  1. Kiva lakkaus!! Olisikohan tämä nyt sitten skittlette, vai..? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää oli varmaan semmonen wannabe-skittlette. :D Kun ei oteta peukaloa kuvaan, niin ehkä ne meni mix&match versiona. :)

      Poista
  2. Olen imarreltu :) Ja mmmiten mä olen voinut missata tuon upean Miss Fancy Pantsin?? Ihana! Vaikka mulla on tuollaisia mudansävyisiä lakkoja vaikka muille jakaa, niin onhan tätä päästävä kokeilemaan. Kiitos siis vinkistä :) Ja tuo OPIkin on niin nätti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih. :) En yhtään tiedä miten vanha toi Fancy Pants on..? Tosta OPIsta kyllä kans pidän, on aika ensimmäisejä Opejani ja puoli sokkona ostettu (tuurilla sattu hyvälaatuinen/värinen).

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)