tiistai 21. tammikuuta 2014

Uutuuksia, uutuuksia

Ennen eBayn välityksellä saapuvia uutuksia, otetaan käsittelyyn vähän aikaa sitten nappaamani kaunokaiset...
Nappasin Facebookin merkkilakkakirppikseltä Annielta pari lakkaa. Olen pitkään ihaillut/etsinyt valkoisella pohjalla olevaa (indie) glitteriä. Huomasin Rainbow Honey Sweet Talk lakan ja aloitin samantien armottoman swatchien googlettelun. Vaikutti lupaavalta vaihtoehdolta. Eikä toki pastelliset glitterinpalaset haitanneet. ;)

Päätin lakan itselleni napata ja samalla kaverina tuli Nubarin Purple Rain Glitter. Mikä ihanuus!!!

Kylmänviileästi lakkasin molempia kynsille testataakseni lakat heti.

Molempia lakkoja on 2 kerrosta kynsillä. Valkoiset lakat yleisesti ovat hieman haastavia, joten pelkäsin pahinta, mutta onneksi yllätyin positiivisesti! :)

Ihana lakka! En ollut aiemmin ko. merkistä kuullutkaan (okei, suurin osa ns. indie lakkamerkeistä ovat minulle tuntemattomia suuruuksia). Glittereitäkin tuli sudin mukana hyvin, riittävästi, muttei liikaa.

Nubar kuivui jopa liiankin nopeasti, ei kannattanut jo sudittua kohtaa korjailla --> kaljuutumista havaittavissa. Toinen kerros kyllä korjasi täydellisesti ensimmäisen harjoittelut.
Nubarin otin kaveriksi vähän tyyliin, no ei tuo rumakaan ole. Oikeastaan moni, jota olen ensin ajatellut, että nääääh, liekö miun juttu - ovat osoittautuneet parhaimmiksi ostoiksi. Siis tuota kimalluksen määrää! Vielä kun näkisi tämän auringonpaisteessa, niin avot!

Jossain postauksessa pohdin mistäköhän löytäisin H&M Stay Golden lakkaa vastaavan hopean. Essie julkaisi (Suomessa) uuden Luxeffect malliston, jossa oli mukana hopeinen Set in Stones. Juuri SE mitä etsin!! Huomasin paikallisessa Citymarketissa olevan ko. lakkaa 1 kpl. Nooh, en sitä kuitenkaan siitä mukaani ottanut (onhan Essien normaalihinnat melko korkeat..). Tehtiin miehen kanssa ruokaostokset loppuun ja hänen jumituttua oluthyllyn eteen päätin, että *piip* minähän ostan sen lakan!

En ole ennen niinkään ollut glittereiden, yms. perään, mutta ainakin tämän postauksen myötä voisi luulla, että asia on muuttumassa... :)

2 kommenttia:

  1. Voi miten nättejä kaikki, mutta tuo Honey Sweet Talk on kyllä kaikkein ihanin! Sopivasti väriä muttei liikaa glitterpilkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Rainbow on kyllä ihana! :) Tuon Nubarin ihanuus varmaan pääsee kunnolla esille vasta keväthangilla/kesällä.

      Poista

Olisi kiva, jos jättäisit kommentin...Kiitos! :)